Buenos Aires Huldiging Dakar Argentina Chili

Nieuws Bericht toevoegev

dscn5746-1

9:45 uur: Familie, vrienden en collega’s zijn aangekomen en hebben gisterenavond een klein feestje gevierd in het Holland Argentina House. Vanavond is hier een grote G’bye Party. Nu naar het podium waar om 10:30 de huldiging start van alle Dakaristen die Buenoa Aires hebben gehaald en Le Dakar 2009 mogen toevoegen aan Palmares…!

1,033 Berichten to “Buenos Aires Huldiging Dakar Argentina Chili”

 1. Herma, Wouter, Jeroen & Linda Roesink zegt:

  Helaas is niet iedereen in de gelegenheid om naar Argentinië af te reizen, maar woensdagavond vieren wij zelf een feestje met onze eigen SUPERHELD…

 2. Eric van Hofwegen zegt:

  Alle leden van het Dutch Team Dakar van harte met deze
  prestatie. Menig rijder kan een voorbeeld nemen aan de
  behulpzaamheid van de leden van het Dutch Team Dakar.

  Pascal de groeten van je familie uit
  Capelle aan den IJssel.

 3. Patrick mulder zegt:

  Was een mooi plaatje bij rtl7 op het laats van de uitzending pascal,martin en wouter de helden van de ’silver-bullit’

 4. Fred Kokkie Twello zegt:

  Grote klasse DTD ers! Van harte gefeliciteerd, meer dan top! Pascal,Wouter en Martin de complimenten van het hele Kokkie team!

 5. Gertjan Heijnsbergen zegt:

  en weer een reden om trots te zijn op t hele DTD

  goed gedaan mannen!!!!!!!!!!!

 6. Marcel van Wort zegt:

  Mannen geweldige prestatie! Pascal, hebben jullie nog STUKA piloten gevonden daarzo?? Johan, was het eten een beetje te haggelen? Marcel, geen spijt van je ouwe startnummer, of hou je van stofhappen? Wouter, nog ongevraagd onder andermans motorkap gekeken?

 7. Gea zegt:

  ********************************************
  KREEG ZOJUIST EEN TELEFOONJTE UIT BUENES AIRES: ER ZIJN PROBLEMEN MET DE GEBOEKTE TERUGVLUCHT VAN HET DTD TEAM! NOG NIET BEKEND WELKE VLUCHT HET NU GAAT WORDEN. HET WORDT: ÓF AANKOMST DINSDAGAVOND 19.20 U (DUS 24 U EERDER DAN GEPLAND) ÓF HET WORDT PAS AANKOMST OP VRIJDAG 23 JAN 11:00 U. ZODRA ER MEER BEKEND IS, MELD IK HET DIRECT OP DE SITE.
  *******************************************************

 8. Gea zegt:

  Zojuist definitief uitsluitsel mbt de vluchten van het DTD team: aankomst is DINSDAG 20 jan om 19:25 uur met de KL 1704 (vlucht vanuit Madrid). Aankomst dus 24 uur eerder!!

 9. Jacq. zegt:

  Ok, bedankt voor de info, Gea! En ik wilde de Toko nog wel groots versieren woensdag! Dan maar zonder balonnen en slingers, Robert! Die Dakar-trophee is vast al wel voldoende! En we hebben de zelf-in-elkaar-geknutselde-medaille van Bart voor papa gelukkig nog als klapper op de vuurpeil!

 10. Jacq. zegt:

  Ik heb zojuist wat foto’s uit Argentinië per mail ontvangen. Wat is adres van webhost DTD? Ik zal de foto’s dan doorsturen. Wellicht nog wat voor op de site..

 11. Ragi zegt:

  Jacq., stuur maar aan ragi@ragi.eu, zet ik ze erop.

  Gr,

  Ragi

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.