Unieke prestatie ‘Nederlands’ Dutch Team Dakar

Nieuws Bericht toevoegev

Robert, Marcel, Johan, Alex, Jack, Jan, Aart, Pascal, Martin en Wouter gefeliciteerd met deze ‘unieke’ prestatie in Le Dakar 2009! Morgen allemaal op het podium hier in Buenos Aires, echt supergoed.  We mogen allemaal supertrots zijn, ook Ed, Rik en Henk ontzettend bedankt voor e inzet de afgelopen 2 weken, iedere nacht tot in de late uurtjes hard werken om alles weer op tijd klaar te krijgen. Mijn welgewaardeerde complimenten! RK 

_dsc0124-1

Onderweg vanuit Cordoba kwamen we Marcel en Robert tegen, zie foto’s. Kees Koolen van Dakarsport.com vertelde mij dat Alex en Johan even onderweg een ‘dutje’ zijn gaan doen langs de weg. Alleen Marcel is inmiddels in het hotel en het is wachten op de 6×6 zodat we kunnen omkleden..

_dsc0121-1

Vanuit de perswagen de eerste ‘winnaars’ op weg naar Buenos Aires…

_dsc0123-1

_dsc0140-1

Even later nogmaals, Marcel gefotografeerd vanaf een benzinepomp…

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.