Stage 5: San Rafael

Nieuws Bericht toevoegev
After Stage 5 San Rafael   Etappe Classering    Overall
Alex       111         36      54
Marcel    211         40      35
Johan    138         67      68
Robert   123         85      92
Jack’s Blue Lagoon 577        Ragi slaapt nu       
Pascal’s Silver Bullit 579               

 

19h15:  Liesbeth had Jack aan de telefoon: Jack staat stil. een kapotte cilinder. hij moet lang wachten op de service truck. duimen allemaal….

15h30: SMS van Robin: Dood van Pascal Henry is onderzoekt. Wijst op natuurlijke dood. Gevonden op stage 2 van afgelopen zondag. GPS is buiten bereik? We zijn aangekomen San Rafael.

11h30: NEUQUEN - De organisatie van de Dakar rally heeft zojuist bekendgemaakt dat de Fransman Pascal Terry vandaag dood gevonden is. De 49-jarige motorrijder, bezig aan zijn eerste Dakar, werd sinds zondag al vermist. De organisatie vermeldde dat het lichaam van Terry op zo’n vijftien meter van zijn motor gevonden is. De Fransman had zijn helm niet meer op maar er lag eten en drinken naast hem. Mogelijk is hij door uitdroging om het leven gekomen. De Argentijnse politie start een onderzoek naar zijn dood. Terry is hiermee het 26ste dodelijke slachtoffer sinds de eerste editie van de monsterrally.

10h15: SMS van Robin:Helaas voor de ass. weer een eindeloos saaie verbinding zonder avontuur, een veel gehoorde klacht overigens. Bij vertrek vanmorgen voortrgang door vele publiek langs route. Nog 320 km voor bivouac San Rafael. Alle DTD’ers aan de start!

5h15: Beluister de voicemail van de teammanager van DTD Robin Kinsbergen, vanochtend vroeg aan de start van de etappe van vandaag.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

5h00: Vandaag 505 km klassementsproef op een gevarieerde ondergrond, slecht bijliggende pistes en snelle stukken om en om, enkele kilometers op capstand en aan het einde de eerste duinenpartijen van deze Dakar-Argenina.

 
en  Stage 4 to Neuquen: Marcel Pronk started very early this morning and it was really cold. His Gecko Honda is still going really well without any problems whatsoever. Marcel is also amazed by all the Argentinian spectators watching along the stage. ‘For Hours you don’t see any habitation, but still they are there, fantastic’ He helped NR 91 (red. Rosa, from Portugal) on the way because he had broken his arm and finger. Alex van den Broek rode well today even with his scraped butt from yesterday and being a bit stiff all over. The riding went better than yesterday because the stage was a bit more technical. Especially the riverbed was enjoyed by the Trial champion. The Dakar is of course no Enduro, but this special was quite technical en hence what Alex is really good at.Pascal de Baar drove a fast special today but challenged the mechanical parts. Broken oil filter, brake pads and some problems with the cooling. “It was a really nice special, that’s what we are here for! We didn’t once get stuck and finished in a good position”

146 Berichten to “Stage 5: San Rafael”

 1. Ragi zegt:

  Robin, jij bent er toch ook niet om met de Persauto te racen, de Organisatie kan niet ook nog Journalisten in de Pampa gaan zoeken…

 2. Sjaak zegt:

  Wow, die nieuwe “Live Tracking” ;) is echt super! :) top gedaan mannen! op naar Chillie

 3. Karen Brouwer zegt:

  ligt het aan iritrack of is 577 niet gestart..?

 4. Hans de Kruif zegt:

  Ciao amigo,

  Erg leuk om zo te horen van jullie avonturen. Ben echt jaloers, want moet wel heel erg gaaf zijn om het van zo dichtbij allemaal mee te kunnen maken.

  Doe je wel voorzichtig en wie weer na het avontuur lekker even uitblazen bij ons in de zon en in het goede leven.

  Groetjes,

  Hans

  PS je kan maar beter niet lopend de voice mail inspreken, want dan val je toch wel door de mand met je conditie, hahahaha.

 5. hester zegt:

  SAAI??? in de file staan dat is saai :)

 6. max logtmeijer zegt:

  heei johan je stijgt super joh nog even door gaan :]

 7. ik zegt:

  waar blijft de husqvarna…????? is hij de finish al gepaseerd

 8. Erna zegt:

  Ja hoor…Laan is alweer binnen !! tot nu toe 70ste plek

 9. Erna zegt:

  nu 69ste..

 10. Ragi zegt:

  De Husky in ieder geval betrouwbar, misschien onder de brandbare vaste stoffen in te delen, maar is weer binnen!!

 11. lysbeth zegt:

  jack staat stil. een kapotte cilinder. hij moet lang wachten op de service truck. duimen allemaal….

 12. Erna zegt:

  Laan en Marcel gaan steeds beter sinds ze binnen zijn hahaha volgens de officiele dakarsite staat Marcel 40ste en Johan 67.
  In iedergeval voor alle DTDers een goeie prestatie..
  nu nog wachten op die blauwe en zilveren truck.

 13. hester zegt:

  super he de motorboys gaan als de brandweer!!!!!!!! jOHAN dat motorrijden gaat een stuk beter dan skien lol lol.
  ik ga nu duimen voor Jack en uiteraard ook voor Pascal want die heeft beetje twijfelachtig voorasje !!!!

 14. lysbeth zegt:

  de mannen zijn binnen!!! na een lange nacht met de laptop op jack zijn kussen om de tracking te volgen, komt dan net het verlossende sms,je: ze zijn binnen!
  blijkbaar zitten ze ook nog in de wedstrijd…..
  gelukkig, zeker na dat super intervieuw gister op rtl7!!

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.