Dakar aan Zee!

Nieuws Bericht toevoegev

Op zondag 15 maart zal de eerste editie van Dakar aan Zee plaatsvinden op het strand van Zandvoort. De organisatie van dit evenement is in handen van RTL GP en Circuit Park Zandvoort en vind plaats met volledige medewerking van de Gemeente Zandvoort.

Op het strand van Zandvoort, ter hoogte van het circuit, zal een spectaculair parcours van circa 1.800 meter worden ingericht, waar de Nederlandse Dakar deelnemers hun rijkunsten op volle snelheid aan het publiek kunnen tonen. Toeschouwers kunnen het spektakel van bovenaf de boulevard perfect aanschouwen, daarnaast zal de boulevard als deelnemers paddock worden ingericht, publiek en gasten kunnen zich ook hier vrij bewegen en op deze manier in contact met de Dakar-deelnemers komen. Kortom Dakar aan Zee wordt een unieke dag!

Bekijk de flyer

 

1,699 Berichten to “Dakar aan Zee!”

  1. lysbeth zegt:

    mmmmmm…. zal ik dan mijn Robbie Gordon shirt aandoen, of toch maar solidair met Jack mijn ‘gewone’ dtd shirt?
    Het word vast een gezellige dag, wij zijn er zeker bij….

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.