GEANNULEERD!

Nieuws Bericht toevoegev

ZOJUIST BEREIKT ONS ONDERSTAANDE MAIL BETREFFENDE HET NIET DOORGAAN:

Beste relatie,

Langs deze weg moeten wij u helaas informeren dat het door ons geplande evenement ‘Dakar aan Zee’ dat op 15 maart aanstaande zou plaatsvinden op het strand van Zandvoort helaas geen doorgang zal vinden. Tot het laatste moment heeft de organisatie geprobeerd het evenement rond te krijgen; echter door het afhaken van enkele belangrijke sponsoren is het voor Circuit Park Zandvoort, binnen de nog resterende tijd onmogelijk geworden het evenement te kunnen gaan organiseren.

Gezien het grote enthousiasme waarop deelnemers en fans van de Dakar rally gereageerd hebben op het initiatief Dakar aan Zee, is er wat Circuit Park Zandvoort slechts sprake van uitstel en dus zeker geen afstel van het evenement. De organisatie zal haar uiterste best doen om het evenement in de toekomst wél te laten plaatsvinden, wij hebben een ijzersterk vertrouwen in de kracht van het evenement Dakar aan Zee en de unieke lokatie op het strand van Zandvoort.

 Wij willen richting iedereen die Dakar aan Zee heeft omarmt onze grote dank uitspreken voor het getoonde enthousiasme en inzet om het evenement te laten plaatsvinden. Wij zullen iedereen in de nabije toekomst op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond het evenement.

 Met vriendelijke groet,

 Exploitatie Circuit Park Zandvoort b.v

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.