Geen enkel team dat zichzelf serieus neemt kan een Dakar onderneming tot een goed eind brengen zonder een adequate en financieel goed ondersteunde voorbereiding. Voor dit laatste zoeken we nog enkele partners met een gezonde, sportieve maar zeker ook commerciële instelling die graag wat publiciteit meepikken uit dit wereldwijds gecoverde evenement.

Publiciteit voor een sponsor kan op vele manieren worden ingevuld. In overleg met u zullen we de beste vorm zoeken; dat kan variëren van enkel een vermelding op de website tot en met een prominente plaats op de voertuigen of de motoren. U kunt dit totaal naar eigen wens invullen zolang de mogelijkheden nog voorhanden zijn.
De uitgebreide perspresentatie zal naar verwachting eind november plaatsvinden. Deze willen we graag houden bij de hoofdsponsor.
U weet ongetwijfeld dat veel van de uitgaven voor publiciteit fiscaal aftrekbaar zijn.
Als volwassen team vinden wij het ook belangrijk om hoog in de media te scoren. Daarom vinden wij het noodzakelijk om een hoeveelheid “airtime” te verwerven.
Als één van de belangrijke Nederlands Teams zullen we naar alle waarschijnlijkheid zowel in de voorbeschouwingen van de wedstrijd als tijdens de reguliere motorsport regelmatig worden belicht in TV-uitzendingen.
Het aantal verschillende sponsormogelijkheden is groot.
U ziet het, wij zullen er alles aan doen om ons team te profileren in positieve zin en laten daarbij geen enkele mogelijkheid onbenut om daarin onze sponsoren te betrekken. Wij hopen dat door onze toekomstige samenwerking er voor ons op sportief gebied en voor u op het zakelijke vlak gescoord kan worden.

Voor meer informatie klikt u hier om een e-mail te verzenden, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op !