Waarom doe je mee aan le Dakar 2009? Voor de uitdaging en het avontuur!! Ik ben in oktober 2008 benaderd door Robert van Olst, die mij vroeg of ik mee wou rijden en zonodig te sleutelen op de service-truck. Dit leek mij opzich gelijk wel heel erg leuk, maar ik wou ook weten wat t allemaal inhield en met wie ik in de service-truck moest zitten. Heb t “Le Dakar verhaal” met mn vriendin Hilde besproken, en die was gelijk enthousiast. Daarna op een avond een gesprek gehad met Robert van Olst, Pascal de Baar en Gert Veurink(Bedrijfsleider van “Van Olst Stralen en Spuiten”). Hier hebben ze mij behoorlijk goed uitgelegd wat de bedoeling  was… Toen heb ik contact gezocht met de mede passasiers Ed Wigman en Rik Slijkhuis. Heb daarna besloten dat ik mee ga!!! 

Hoe ben je bij DTD gekomen? Benaderd door Robert van Olst. 

Wat is je verwachting van de Le Dakar ‘09? Het is voor mij een hele uitdaging en heb er heel veel zin in!! Ben blij dat ik mee ga, maar ben er wel nuchter onder, en zie wel wat ik allemaal tegen kom. Veel rijden, afzien en waarschijnlijk weinig slaap..

Deelname aan “Le Dakar” 1e keer
Woonplaats Ommen
Leeftijd 42
Beroep / achtergrond Ben directeur /eigenaar van een wegenbouwbedrijf. Wij doen namelijk asfaltfrezen. We frezen bijvoorbeeld de deklagen eraf, of slopen het complete wegdek eruit. We hebben 11 asfaltfrezen en een leuk en goed opgeleid team. Zie www.freesverhuur.nl Heb zelf veel gesleuteld en vrachtwagens gereden.
Hobby’s Motor rijden en wintersport.
Ervaring Vrachtwagens, motoren en sleutelen.
Email henk@freesverhuur.nl

 

 

artikel-ommer-nieuws3