Waarom doe je mee aan Le Dakar 2009? De enorme uitdaging dit circus van dichtbij mee te kunnen maken heb ik met beide handen vastgegrepen om vervolgens niet meer los te laten. Het avontuur en de de gehele organisatie van Le Dakar staat op zichzelf, zo enorm groot qua omvang, dat moet ik ooit meegemaakt hebben. Daar komt bij dat ik jarenlang de Dakar heb gevolgd en zoals zovelen altijd dacht; ”als ik dat toch’s kon meebeleven?”

Hoe ben je bij DTD gekomen? In maart 2008 werd ik benaderd door één van de teamleden. Navigator Jan van de Bor is een vriend van mij, hij is bij DTD betrokken sinds 2005. Hij stelde mij voor aan Marcel Pronk en zo zijn we vrij snel tot elkaar gekomen.

Wat is je verwachting van Le Dakar 2009? Genieten van het avontuur en het team ondersteunen waar nodig. Contact onderhouden met pers en regionale dagbladen en waar mogelijk mooie foto’s schieten. De eerste keer dus er zal veel op me af komen maar ik ga ervoor, ik kan niet wachten! Al die teams samen in het bivaouc…, een geweldige ervaring met al die tijdsdruk en stress momenten omdat het nu om het ‘eggie’ is!

Deelname aan “Le Dakar” 1e keer
Woonplaats Voorthuizen
Leeftijd 41 (27-09-1967)
Beroep / achtergrond Zelfstandig horeca ondernemer en organiseren van evenementen. Lang tijd in de reiswereld gewerkt.
Hobby’s Hardlopen, Wintersport, Fotografie, Reizen, Rallysport en AJAX.
Ervaring Geen Dakar ervaring, wel veel reiservaring. Nog niet in Zuid Amerika geweest dus is dit een uitgelezen kans voor mij.
Email info@dutchteamdakar.nl